Fudbaleri Crvene zvezde odigrali nereseno bez golova

Mogli su crveno-beli da iz Londona ponesu sva tri boda, a glavni krivac što se to nije desilo je Ričmond Boaći, koji je promašio dve velike prilike.

Mogao je napadač crveno-belih da se proslavi, ali je promašio šansu karijere. Tačnije dve. Najpre je u poslednjem minutu prvog poluvremena, posle dodavanja Kange imao jedan na jedan sa golmanom Arsenala, ali je očajno šutirao.

Drugu priliku imao je u nastavku, kada je opet odlično proigran, ali još jedom nije bio dovoljno koncentrisan, pa je poslao loptu pored gola.

Nije imala Zvezda ni sreće jer je Vujadin Savić pogodio prečku. Štoper crveno-belih je šutirao glavom, a golman Mejsi taman toliko zakačio loptu da ona ne završi u mreži.

Imali su prilike i domaći, a najbolju je propustio Vilšir, kada je Damijan Le Talek sjajnom reakcijom sprečio vezistu Arsenala da postigne gol, izbacivši loptu ispred gol-linije.

Ekipa Vladana Milojevića sada ima pet bodova i nalazi se na drugom mestu, a u narednom kolu gostuje ekipi BATE Borisova, koja je izgubila od Kelna 5:2.



ARSENAL - CRVENA ZVEZDA 0:0

Stadion: "Emirejts". Sudija: Luka Banti (Italija).

ARSENAL: Mejsi, Debiši, Elneni, Holding, Mejtlend-Najls, Kokelan, Vilok, Nelson, Volkot, Vilšir, Žiru.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Savić, Le Talek, Gobeljić, Krstičić, Donald, Srnić, Kanga (od 70. Milić), Radonjić (od 89. Pešić), Boaći.

informer.rs