|
||||||||||||
|
Blagica Pavlovska
Blagica Pavlovska - Amerika Blagica Pavlovska - Bitola Baban Bitola Blagica Pavlovska - Cedo sum na zemja Makedonija Blagica Pavlovska - Celo Skopje Blagica Pavlovska - Cukaj Srce Blagica Pavlovska - Da Mi Stavat Okovi Blagica Pavlovska - Dobro Utro Makedonijo Blagica Pavlovska - Eve Pesna Narode Blagica Pavlovska - Kade Posle Mene Blagica Pavlovska - Ne Mozam Da Te Zaboravam Blagica Pavlovska - Nema Vejce Ljubov Blagica Pavlovska - Odi Setaj Ljubi Lazi Blagica Pavlovska - Pazargijo Blagica Pavlovska - Pesna Za Ohrid [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...]
Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta. Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta. Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta. |
|
|
||||||||||||
|
Sasko Velov - Harmonika
Sasko Velkov - Ora i coceci - CD 1 01 Sasko Velkov - Ohridsko oro 02 Sasko Velkov - Sien Tauer 03 Sasko Velkov - Svadbarski merak 04 Sasko Velkov - East-Expres 05 Sasko Velkov - Velev cocek 06 Sasko Velkov - Saskov stakato 07 Sasko Velkov - Jazz Sving 08 Sasko Velkov - Tamarsko oro 09 Sasko Velkov - Cocek R70 10 Sasko Velkov - Senator cocek 11 Sasko Velkov - Zorino oro 12 Sasko Velkov - Komsiski merak 13 Sasko Velkov - Bocova gajda 14 Sasko Velkov - Niagara Fals Ora i coceci.JPG [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Sasko Velkov - Ora i coceci - CD 2 01 Sasko Velkov - Geneks cocek 02 Sasko Velkov - Igorov cocek 03 Sasko Velkov - Baba Rusino oro 04 Sasko Velkov - Uni-Pab 05 Sasko Velkov - Indijski cocek 06 Sasko Velkov - Kokta cocek 07 Sasko Velkov - Naumov cocek 08 Sasko Velkov - Davidovo oro Ora i coceci.JPG [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Sasko Velkov - Ora i coceci - CD 3 01 Sasko Velkov - Boce - Junior Gajda 02 Sasko Velkov - Cocek dividija 03 Sasko Velkov - Cocek ramanijal 04 Sasko Velkov - Dumba cocek 05 Sasko Velkov - Elenino oro 06 Sasko Velkov - Stelko cocek 07 Sasko Velkov - Ana cocek 08 Sasko Velkov - Ciganski merak 09 Sasko Velkov - Betin cocek 10 Sasko Velkov - Cocek 2002 Ora i coceci.JPG [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Sasko Velkov - Balkanski melos 01. Sasko Velkov - Strishansko maalo 02. Sasko Velkov - Balkanski melos 03. Sasko Velkov - Istok stil 04. Sasko Velkov - Tajfun 05. Sasko Velkov - Sashkov stil 06. Sasko Velkov - Za dusha 07. Sasko Velkov - Srpska dvojka 08. Sasko Velkov - Romansko - MIX 09. Sasko Velkov - Zmija kolo 10. Sasko Velkov - Trinaestorka 11. Sasko Velkov - Hora Bukuresti 12. Sasko Velkov - Bumbarov let [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Izbrani Ora - na Sasko Velkov 1. Kocanska veselba 2. Ciganski merak 3. Bitolsko oro 4. Junacko oro 5. Pravo oro 6. Meraklisko oro 7. Masko oro 8. Svadbarsko oro 9. Svadbarska nazdravica 10. Betino oro 11. Cicovoto 12. Mominsko oro [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] |
|
||||||||||||
|
Valandovo '85
Blaga Petrevska - Rasiri oro siroko (Najbolja interpretacija) Borce Todorovski - Prv pat te vidov Crcevi - Pregrni me i ljubi Dobri Stavrevski - Podgotvi majko darovi Dragacevska & Ilievski - Cvetano mome Dragan Mijalkovski - Kalino mome (II mjesto zirija) Fana Somova - Doma ce se vratam Goce Nikolovski - Ino mome veselino (III mjesto zirija i Najbolji aranzman) Kirco Poplazarov - Licna valandovcanka (I mjesto publike i Najbolji tekst) Kostadinova & Tarabunov - Dojdi, dojdi maloj mome Mitrevska & Vucic - Za ovoj zivot Petranka Kostadinova - Leonid so majka vecera (II mjesto publike) Rosana i Marijana - Ej, Todore kales Todore Selimova & Zelceski - Vrati mi ja ljubovta (I mjesto zirija) Vera Ivkovic - Dobro mi dosle svatovi [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Valandovo '86 Aco Andonov - Majka pred porti stoese Aleksandar Sarev - Ajde oro da faneme Atina Apostolova - Ile Ilija Blaga Petreska - Pesna ti peam Dragan Mijalkovski - Dojranskite ribari Dragica Draskacevska - Na razdelba Fana Somova - Ne plasi se, ne srami se Gertruda Munitic - Za ljubovta nasa Goce Nikolovski - Nemoj pesno sa mi lazes Janko Uzunov - Marika Kirco Poplazarov - Ergenska Kirco Poplazarov - Kazi samo edna duma Liljana Stoilkovska - Zemi ja gitarata Ljubica Cvetkovska - Spomenot me maci Marija Dimitrijevska - Taga za mladosta Pavle Mitev - Smiljano mome Petranka Kostadinova - Bitola me vika Petranka Kostadinova - Zbogom moj roden kraj Slavka Mladenovska - Ah vreme minato Usnija Redzepova - Merak mi e da zapeam [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Valandovo '87 APOSTOLOVA DIMOV - SNEZNA PROLET BLAGA PETRESKA - LJUBI ME LJUBI BORCE TODOROVSKI - VENO NEVENO CENA STRUMINIKOVSKA - LETNI PTICO VISOKO DRAGAN MIJALKOVSKI - MEDENA EFTO PUPINOVSKI - NE SPIJAM DUSO GOCE NIKOLOVSKI - DAJTE MI JA GROZDA STOEVA - KADE SI HELEN LAZOVA - VRATI SE KIRCO POPLAZAROV - ODI ODI MLADOSTA KOSTA NAUMOVSKI - DALI POMNIS LUKAROV DIMOV - NE CE TE ZABORAVAM MILICA NIKOLOVSKA - MOLCI TI NE ZBORI NAKOVA HRISTOV - SECAVANJA NATALIJA STOJZ - ZABORAVI ME NAUM BURNAZ - NEVENO MILA NEVENO NINO VELICKOVSKI - SEGA E VECE DOCNA PANCE MUSEV - KADE SE OCI KAPINI PAVLE MITEV - RAZDELBA PEPI BAFTIROVSKI - DRUGA LJUBOV NE SAKAM PETRANKA KOSTADINOVA - CEDO SI MI MILO SI MI SLAVICA MOMAKOVIC - EDNO MOMCE DA ZASAKAS SLAVKA MLADENOVSKA - EJ TI MAKEDONIJO VASKA ILIEVA - EJ TI SAR PLANINO VERA IVKOVIC - MINAT DNITE VOISLAV STOJANOVSKI - LJUBAM I PEAM ZORICA MITREVSKA - SRCE LUDO , DUSA RADUVAJ [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Valandovo '88 Alacki-Spasevska - Da najdam ljubov Biljana Damjanovska - Besoni noci Blaga Petreska - Kazi sokole Boris Despotovski - Razdelba Boro Grkov - Srceto mi gori za Kristina Dragan Mijalkovski - Tamburo moja Dragan Tanevski - Vrati se Tina Dragica Belcevska - Makedonijo, zemjo mija Dzoko Doncev - Snosti Kate pak te vidov Fana Somova - Momce bre Goce Nikolovski - Del si od mene Golubinka Jakimovska - Vljubuvanje Gordana Adamov lana - Jas te ljubam doveka Gordana Lazarevic - Sliko moja Janko Uzunov - Samo taa mene me miluvase Kirco Pop Lazarov - Cela tajfa bevme Lino Lidija Kostovska - Bi placela Liljana Stoilkovska - Dve casi vino Marijana i Rosana - Edno srce imam Momo Nikolovski - Molci srce molci Nakova-Hristov - Georgi bekrija Nino Velickovski - Babino devojce Pavle Mitev - Angelina Pepi Baftirovski - Ako zgresam Petar Necevski - Toci vino licna Angelino Petranka Kostadinova - Dve kalinki Slavka Mladenovska - Vo Skopje izrasnav Smilevska-Todorov - Ubava malesevka Smilja Andonovska - Drugo momce si zaljubiv Suzana Spasovska - Vo stariot kraj Vera Ivkovic - Pesno ne ostavaj Verica Ristevska - Ej ludo mlado [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Valandovo '89 Adrijana i Irena - TI ERGENCE Atina Apostolova - TI MOZES SE Blaga Petreska - SRCE IZGORE TOJ NE DOJDE Blazo Bogev - STOM CUKNE POLNOC Dragan Mijalkovski - DOJDI LENO NA PERNICE BELO Efto Pupinovski - DENO DENICE Fana Somova - SEGA SAKAM DRUGI Goce Nikolovski - ANGELINA Goko Doncev - KOJA SI CIJA SI Hristo Georgijev - IZBRISI GI SOLZITE Jakimovska-Serafimov - VO OHRID KE CEKAM Janko i Zaklina - KAZI MOME UBAVO Kirco Pop Lazarov - MAGDE Lidija Kostovska - ZABORAVENA PESNA Marijana i Rosana - NEKOJ TREBA DA ME IMA Merima Njegomir - EDNA LJUBOV VO STRUMICA Miki Idrizovic - DOJDI ZEDNA REKO Momo Nikolovski - STARI SPOMENI Nino Velickovski - ILINDENSKA BESEDA Oktet Makedonija - AKO ODAM VO BITOLA Pavle Mitev - TRI GODINI TE LJUBEV Pepi Baftirovski - SAMO EDNA PESNA Pero Hristov - PLACI SRCE ISPLACI SE Petar Necovski - PISI MI Petranka Kostadinova - DUSA DADOV SRCE DAJ Rade Rogozarov - DOMA DA SI ODAM Selimova-Zelceski - MARIJA Spasovska-Despotovski - LIBE VRATI SE Suzana Spasovska - ZOSTO LAZES ZOSTO MAMIS Tanaskova-Atanasov - MAJKO MOJA Vardarski petli - CAKI PANKEROT Vera Ivkovic - KE PEAM KE SE VESELAM Violeta Miteva - EDNAS SE LJUBI MLADOSTA Vlatko Vuckov - BLESNI ZORO Zafir Hadzimanov - OD LJUBOV NE SE BEGA [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Vlandovo '90 Adrijan i Irena - O LUDO IGRA Biljana Damjanovska - DOJRANA Blaga Petreska - DOJDI Blagica Krsteva - NOKVA SUM OSAMENA Boris Despotovski - KADE STE LUDI MLADI GODINI Boris Todorov - DOMA DA SI ODIME Cvetanka Laskova - DAJ MI NADEZ Djoko Doncev - NEVERNA MAJKO NEVERNA Dragan Mijalkovski - MOME GAVOLCE Gertruda Munitic - TI ZIVOTE Goce Nikolovski - BISER BALKANSKI Janko i Zaklina - ZAPLACI MOJA MAKEDONIJO Kirco Pop Lazarov - EH DA MOZAM Kris Klasov - CRNOOKA DEVOJKO Krume Spasovski - ELISAVETA Merima Njegomir - PAK SI PEAT DRUGARITE Milan Babic - EDNA PESNA DA ZAPEAM Momo Nikolovski - SUDBINO MAKEDONIJO Nino Velickovski - VEKE NE SME NI PRIJATELI Oktet Kumanovo - MAGDE MAGDE Oktet Makedonija - DAJ DA TE GALAM DONE DONKE Pero Hristov - VO CRNO VINO UTEHA NEMA Petar Necovski - AJDE KATE DA SE ZEMIME Petranka Kostadinova - MAJSTORE MAJSTORE Slavka Mladenovska - PIPNI ME STIPNI ME Sofija Koceva - TRAJ DUSO TRAJ Suzana Spasovska - ZA MLADOSTA SE TAGUVA Urnebes - SVIRI MI TIVKO Vangel Stojanov - MAJKO MAJKO KADE SI Vardarski petli - KE SI ZEMAM MOMA OD SELO Vasil Atanasov - NEMOJ MAJKO Violeta Miteva - BIDI ANGEL MOJ Violeta Tomovska - AJ ZASVIRETE MLADI MOMCINJA Vlatko Vuckov - DOJDI MI NA VECERA Vojo Stojanovski - MAKEDONIO BESMRTNICE Zaklina Spasevska - SIOT ZIVOT MOJ [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Valandovo '91 Ana Bekuta - STARIOT DZUMBUSLIJA Andrijana i Irena - DENES SVADBA SE PRAVI Atina Apostolova - SUDBINO STO MI NAPRAVI Biljana Damjanovska - DOJDI VO VALANDOVO Biljana Jeftic - NEMA LJUBOV MEGU NAS Blaga Petreska - SVIRETE MI VESELO Blagica Krstevska - NE SVIRETE TAZNI PESNI Boemi - STARO DRUSTVO Cvetanka Laskova - TI MI GO ZEDE SRCETO Dimitrievska-Georgiev - MOZEBI LJUBAM MOZEBI GUBAM Dragan Mijalkovski - OPA OPA Elena Sekulovska - NE ZAMINUVAJ Fana Somova - EJ SPOMENI Goce Nikolovski - ZAPEJTE SITE ANGELI Goko Doncev - DANO DANO MOJA RANO Hristo Georgiev - NE BILO SUDENO Jakimovska-Stojanovski - SEVDALINO Kirco Pop Lazarov - MAKEDONSKO CEDO Makedonski merak - EJ MEANO Margica Antevska - OJ TUGINO Marijana i Rosana - PEJ DA ZABORAVIS Marijana Miseva - SVIRI MI BOJANE Milan Babic - JAS KE KRIJAM SOLZI Misko Krstevski - KOLKU TI CINI MERAKOT Momo Nikolovski - GI MOLAM SVIRACITE Naum Petreski - IMA LI PESNA Nino Velickovski - ELENO MOME ELENO Pero Hristov - EDNA ZVEZDA EDNA SOLZA Petar Necevski - LJUBOVTA E KAKO VINO Petranka Kostadinova - ZEMI SI ZLATNI GERDANI Sefedin Bajramov - EJ BITOLA Suzana Spasovska - KOGA LJUBI MLADA MOMA Tasevska-Ristovski - DALI SAKAS KOVAN GERDAN Urnebes - BAGREME Vasil Arnaudov - DOJRANA MOMA UBAVA Violeta Miteva - POMOGNI MI DA ZASPIJAM Violeta tomovska - DVE TAMBURI Vlatko Vuckov - GALABA MOMA Zaklina Koloska - SEGA KADE SI Zorica Tankovska - MOJOT ZIVOT PESNA E [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] |
|
|
||||||||||||
|
Valandovo '92
92 Adrijana i Irena - Ova e prikazna stara 92 Atina Apostolova - Zapejte meraklii 92 Blaga Petreska - Ti me predade 92 Blagica Pavlovska - Se sto imav se ti dadov 92 Boemi - Zasviri mi pesno 92 Boris Todorov - Ti si zena za mene 92 Crcevi - Kitka aberlija 92 Cvetanka Laskova - Gospod neka ti plati 92 Dragan Mijalkovski - Ljubena 92 Dzoko Doncev - Liljana 92 Efto Pupinovski - Ti si mi verna mesecina 92 Elena Georgijeva - Ajde site da zapeeme 92 Krume Spasovski - Zasvirete sviraci 92 Ljupco Vanevski - Tuga si ti 92 Makedonski merak - Nemirno srce 92 Margica Antevska - Zosto me ostavi sama 92 Naum Burnaz - Duso moja 92 Naum Petreski - Zal za Despina 92 Neli ti rekov - Da te nemam ne mozam 92 Nino Velickovski - Sviri gitaro moja 92 Pepi Baftirovski - Sine moj 92 Pero Hristov - Zaboravi me 92 Petar Necovski - Slusaj gi kambanite 92 Puls - Casa vino 92 Rosana - Kazi ludo kazi 92 Rozita Grujovska - Dogoruva mojata sveca 92 Slavka Mladenovska - Majko moja 92 Stevce Gligorovski - Pesno ubava 92 Suzana Spasovska - Iljada momcinja 92 Urnebes - Angeli ce slezat 92 Vasil Arnaudov - Zazori zoro 92 Vasil Atanasov - Ivana 92 Vidanka Georgievska - Dvajca se zaljubivme 92 Violeta Miteva - Jas te ljubev 92 Violeta Tomovska - Kamen da bese srceto 92 Zaklina Spasovska - Nostalgija [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Valandovo '93 93 Blaga i Goce - Peam da ne zaplacem 93 Dusko Mitevski - Vrati se Elena 93 Jasmina Gunjova - Sreca 93 Kirco Pop Lazarov - Proletta e vreme za ljubenite 93 Liljana Stoilkovska - Tivko violino 93 Marijana Miseva - Zivotot mi nosi se 93 Meraklii - Tudzino jabano 93 Mile Kuzmanovski - Pesna koja boli 93 Misko Krstevski - Ubava si kako muzika 93 Misko Krstevski - za mene si rodena 93 Momo nikolovski - Se me boli 93 Naum Petreski - Pesno moja 93 Naum Petreski - Stariot jorgovan 93 Neli Ti Rekov - Nocva sakam da te budam 93 Nino Velickovski - Staro vino 93 Orce Stefkovski - Ti si rodena za sreca 93 Pero Hristov - Svadbarska 93 Petar Necovski - Vecnost da ti bidam 93 Rosana - Za troska dusa 93 Rosana saric - Sto mozes majko 93 Sekula Pupinovski - Vrati se bela Marija 93 Smilja Mitrevska - Zaplaci nebo 93 Suzana Jovceva - Sokrij me 93 Suzana spasovska - Pejam i igram 93 Suzana Spasovska - Za tebe cuvam darovi 93 Violeta Miteva - Ti si mi seT 93 Violeta Tomovska - Tri srca jas da imam 93 Zaharinka Milosavljevic - Stariot fener 93 Zoran Manevski - Se ke storam 93 Zoran Vanev - Pesnava ti ja podaruvam [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] |
|
||||||||||||
|
Valandovo '94
94 Akademci - MOMA MAKEDONKA 94 Aleksandar Ristevski - DUSO MOJA 94 Barbara - IGRAM I PEAM 94 Blaga Petreska - IMAS PRAVO DA SI ODIS 94 Blagica Kaleva - KAKO NEKOJ DA NE PROKOLNA 94 Blagica Pavlovska - MORAS DA ME RAZBERES 94 Blagica Pavlovska - OKO MOE BISERNO 94 Blagoja Gruevski - MARIJA 94 Blagoja Gruevski - MIRJANA 94 Boemi - LICNA STANO 94 Boemi - VINO CRVENO 94 Car Samoil - ZAR DA SE POZDRAVIME 94 Dimce Cvetkovski - SAMO AKO ZNAM 94 Dzoko Doncev - VECERVA PLACAM 94 Dzordzi Dzordziev - ZA TEBE MILA 94 Elena Georgieva - KE TE STIGNAT MOITE SOLZI 94 Elena Georgieva - MOJTA PESNA ZALOSNA 94 Emilija Ivanova - DOJDI DA SE ZEMEME 94 Emilija Ivanova - EJ DUSO MOJA 94 Goce Arnaudov - DALI CEKAS STARA MAJCICE 94 Goce Arnaudov - TI ME KAZNI 94 Goce Nikolovski - KAKO PIREJ 94 Goce Nikolovski - NEKOJA STARA LJUBOV 94 Goran Andonov - PUSTA EGEJSKAV 94 Goran Todorovski - KAKO DA TI RECAM 94 Ibro Labunski - BEVME KAKO EDNO 94 Ivica Ilievski - TAZNO SVIRI VIOLINO 94 Jaca i Jatagan - MLADOST BESNA 94 Jasmina Gunjova - BOLNA TI LEZAM 94 Kalabalak - VINOTO E VINOVNO 94 Kirco Pop Lazarov - DAJ MI SOLZI TRENO 94 Koda - NEMOJ DA ME KOLNES 94 Lence Dedejska - TI SI KAKO PESNATA 94 Margica Antevska - GODINI PRAZNI MINUVAAT 94 Marijana Miseva - A BRE GAZDA STOJANE 94 Marijana Miseva - ANGELI DUSA RAZNESETE 94 Meraklii - BEKRIJA 94 Meta - JOVAN DELIJA 94 Milica Kuzmanovska - ZAR DA BIDAM VECNO TAZNA 94 Misko Krstevski - LJUBOV MOJA RANLIVA 94 Naum Petreski - JOVANO 94 Neli ti rekov - ZAR MOZES SRCETO DA GO DELIS NA DVE 94 Nikola Kostadinovski - MAJKO SLUSNI ME 94 Nino Velickovski - OTKORNI PESNA OD DUSATA 94 Oktet Makedonija - POD LIPITE 94 Orce Stevkovski - KOPNEZI 94 Pepi Baftirovski - AKO SI RESILA 94 Pero Hristov - NEKA SUM PROKLET 94 Petar Necovski - USNI VLJUBENI 94 Petar Necovski - ZORE TI ME IZGORE 94 Sekula Pupinovski - KAKO DA TI KAZAM ZBOGUM 94 Sekula Pupinovski - UBAVA SI LENO 94 Simpatija - ZENA ZASEKOGAS 94 Slavica Petrevska - KADE ODIS ZOSTO BEGAS 94 Snezana Panajotova - KE ME BARAS 94 Suzana Jovceva - NE PRIZNAVAM 94 Suzana Spasovska - - STO MI NAPRAVI 94 Vasil Atanasov - AJ SO ZDRAVJE VERNO LIBE 94 Vasil Atanasov - ZAPRETE SVIRACIV 94 Vesna Stamenkovska - RANI PECAT 94 Vlado Jarkov - SRCE SKINATO 94 Vojo Stojanovski - NA SRCE MI LEGNALA 94 Zoran Vanev - AKO BEVME ZAEDNO 94 Zorav Vanev - ANITA [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] |
|
||||||||||||
|
Vlado Janevski 2007 [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...]
==================================== Vlado Janevski - Povtorno se zaljubuvam vo tebe (3:54) Vlado Janevski - Ako nije ljubav (4:04) Vlado Janevski - Hajde vodi me (3:41) Vlado Janevski - Hajde voli me (Duet Tijana Dapcevic) (6:12) Vlado Janevski - I onda nage se budala (4:51) Vlado Janevski - Kad ljubav dusu prelije (4:01) Vlado Janevski - Ko da vcera ne ni bilo (4:24) Vlado Janevski - Ljubav je religija (4:30) Vlado Janevski - Ljubav je religija (Duet Vesna Pisarov (7:08) Vlado Janevski - Ne zaboravi da se setis na mene (4:16) Vlado Janevski - Osmi dan (4:48) Vlado Janevski - Ponovo se zaljubljujem u tebe (6:19) Vlado Janevski - Ti nemas pravo (3:47) Vlado Janevski - Ruz za tvojih usana (4:00) Vlado Janevski - Tajna otrovna (3:36) [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ************************************
Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta. Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta. |
|
||||||||||||
|
Violeta Tomovska
Violeta Tomovska - Ah, vie ludi, mladi godini Violeta Tomovska - Aj zasvirete mladi momcinja Violeta Tomovska - Biljana Violeta Tomovska - Bitola moj roden kraj Violeta Tomovska - Crnooko, milo moe Violeta Tomovska - Da l' si ptica, da l' si oblak Violeta Tomovska - Devojcence, milo moje Violeta Tomovska - Do sto e sonce i snegovi Violeta Tomovska - Dve tamburi Violeta Tomovska - Go fatile kleti turci Violeta Tomovska - Gori dusava Violeta Tomovska - Kamen da bese srceto Violeta Tomovska - Koga nesum kraj tebe Violeta Tomovska - Leta zivotot Violeta Tomovska - Licno momce makedonce Violeta Tomovska - Makedonsko devojce Violeta Tomovska - Molitva Violeta Tomovska - Moze li cveke bez voda Violeta Tomovska - Neli ti rekov mome Donke 1 Violeta Tomovska - Neli ti rekov mome Donke 2 Violeta Tomovska - Nostalgija [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Violeta Tomovska - Oci moi ne placete Violeta Tomovska - Odi tivko Violeta Tomovska - Oj devojce belo i crveno Violeta Tomovska - Oj, Vardare makedonski Violeta Tomovska - Ovoj zivot tajni krie Violeta Tomovska - Ovoj zivot trae Violeta Tomovska - Pamti me po dobro Violeta Tomovska - Pesna vi pejam makedonci Violeta Tomovska - Rajski darovi Violeta Tomovska - Roden kraj Violeta Tomovska - Sakam da sme vecer zaedno Violeta Tomovska - Se zapali pile Treno odajceto Violeta Tomovska - Siromav Violeta Tomovska - Snosti pominav, zaminav Violeta Tomovska - So Bitola se gordeam Violeta Tomovska - Sonot mi jave Violeta Tomovska - Tri godini bolen lezam Violeta Tomovska - Tri srca jas da imam Violeta Tomovska - Za mnogu godini makedonci Violeta Tomovska - Zaigraj so mene ti Violeta Tomovska - Zapejte makedonci Violeta Tomovska - Zemete mi se [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Violeta Tomovska - Calgijske pesme Violeta Tomovska - Ajde red se redat kocanski sejmeni Violeta Tomovska - Belo lice ljubam ja Violeta Tomovska - Da sum bistra voda Violeta Tomovska - Dafino vino crveno Violeta Tomovska - Dojdi, dojdi kales more Dimco Violeta Tomovska - Karanfilo filfilo mome Violeta Tomovska - Koj sto me cue da peam Violeta Tomovska - Koj ti dade tie crni oci Violeta Tomovska - Makedonsko devojce Violeta Tomovska - Most mi zidaja devet majstori Violeta Tomovska - Na sekoj kose i oro [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Violeta Tomovska - Od Bitola pojdov Violeta Tomovska - Oj devojce belo i crveno Violeta Tomovska - Oj ti mome maloj mome Violeta Tomovska - Oj Vardare makedonski Violeta Tomovska - Ostanal Koljo sirace Violeta Tomovska - Pileto mi pee rano na sabajle Violeta Tomovska - Sanok sedam Treno Violeta Tomovska - Se zapali pile Treno Violeta Tomovska - Sestra kani brata na vecera Violeta Tomovska - Snosti minav kraj rajskata gradina Violeta Tomovska - Sto kucinja lajat Violeta Tomovska - Sto si tolku Leno gajlelija Violeta Tomovska - Tudjinata pusta da ostane Violeta Tomovska - Turi majko turi [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Violeta Tomovska - Duetske pesme V.Tomovska i K.Mancevski - Ajde, slusaj kales bre Andjo V.Tomovska i K.Mancevski - Koga si trgnav v tugina V.Tomovska i K.Mancevski - Lino mome, Lino sevdalino 1 V.Tomovska i K.Mancevski - Lino mome, Lino sevdalino 2 V.Tomovska i K.Mancevski - Makedonsko devojce V.Tomovska i K.Mancevski - Meani, pusti meani V.Tomovska i K.Mancevski - Mi tovaril kales Donco V.Tomovska i K.Mancevski - Mila majko mojto libe... V.Tomovska i K.Mancevski - Mojta svadba bez pesna ke bide V.Tomovska i K.Mancevski - Nevenko, neven v'gradina V.Tomovska i K.Mancevski - Oj zeleno, zeleniko V.Tomovska i K.Mancevski - Oj, Vardare makedonski V.Tomovska i K.Mancevski - Ojde dedo vo gradina V.Tomovska i K.Mancevski - Sobrale mi se, nabrale V.Tomovska i K.Mancevski - Trgnalo mi ludo, mlado V.Tomovska i K.Mancevski - Zapali tinke borina V.Tomovska i K.Mancevski - Zapej pesna makedonko Violeta Tomovska i Naum Petreski - Blagojce bekrijce Violeta Tomovska i Naum Petreski - Devojcence, milo moje Violeta Tomovska i Naum Petreski - Ete, toa e ljubovta Violeta Tomovska i Naum Petreski - Ljubov golema Violeta Tomovska i Naum Petreski - Tri godini bolen lezam Violeta Tomovska i Naum Petreski - Tri godini jas te cekav Violeta Tomovska i Suzana Spasovska - Snosti te prativ na voda Violeta Tomovska i Zoran Nastov - Samo pesna ni ostanuva VioletaTomovska i Oktet Kumanovo - Bolen mi lezi Mile Pop Jordanov [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] PozdravGosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. |
|
|
||||||||||||
|
Anka Gieva - Ajde Slusaj, Slusaj Kales Bre Andjo
Anka Gieva - Crna se cuma zadade Anka Gieva - Da sum bistra voda Anka Gieva - Da te vidam, pokraj mene Anka Gieva - Da Ti Pukne Mila Majko Anka Gieva - Dali si se naspalo Anka Gieva - Dotekla voda studena Anka Gieva - Eleno kerko 1 Anka Gieva - Eleno Kerko 2 Anka Gieva - Ja izlezi mila majko na pendzereto Anka Gieva - Ja sum moma pak moma Anka Gieva - Kaj Vardara sedese Anka Gieva - Kazi kazi libe Stano Anka Gieva - Kazi Vaske Evgova Anka Gieva - Koj ti gi dade tie crni oci Anka Gieva - Majka na Marika dumase Anka Gieva - Me sakaja dvajca trojca gragjani Anka Gieva - Na kogo e crna zenata Anka Gieva - Na pat si go sretnav majko [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Anka Gieva - Od Bitola pojdov Anka Gieva - Odi bre libe Anka Gieva - Oj devojce crnooko Anka Gieva - Ozdola ide devojce Anka Gieva - Pileto mi pee Anka Gieva - Prosetal Dimco rasetal Anka Gieva - Snosti minav kaj rajskata gradina Anka Gieva - Soberi libe svatovite Anka Gieva - Sto si naluteno libe Anka Gieva - Todoro libe Todoro Anka Gieva - Vo tugina, odis libe Anka Gieva - Vrati Se Libe Marike Anka Gieva & Aleksandar Sarievski - Sto Mi E Milo Em Drago Anka Gieva & Dragica Mavrovska - Bitola Moj Roden Kraj Anka Gieva & Dragica Mavrovska - Ne se fakaj Done Donke Anka Gieva & Kiril Mancevski - Mirjano mome Mirjano Anka Gieva & Nikola Badev - Ah mori majko Anka Gieva & Nikola Badev - Popej mi Slavce zapej mi Anka Gieva & Nikola Badev - Sedumdeset sela setav [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Pozdrav. |
|
||||||||||||
|
Valandovo '95
95 Blaga Petreska - Dal da ti veruvam 95 Blagica Pavlovska - Placi srce 95 Boemi - Bekrijska 95 Dejan Stojanovski - Ova ljubov ogan e 95 Dragan Vucic - Te molam da se vratis 95 Efto Pupinovski - Za mene si rodena 95 Elena Georgieva - Ljubovna 95 Goce Arnaudov - Zetvarska ljubov 95 Goran Kukic - Moja samovilo 95 Goran Todorovski - Zapej mi pesna ljubovna 95 Jadranka Tusevska - Vlado nevero 95 Kirco Pop Lazarov - Ti si takva, ti si ista 95 Kiril Tanevski - Dali mi se raduvas 95 Krsto Stoev - Tocete vino crveno 95 Lence Dedejska - Sto te mlada zaljubiv 95 Ljiljana Prnakova - Ljubovta e vecna 95 Makedonski merak - Elizabeta Beti 95 Marjan Kocev - Bela Jasmina 95 Marjana Miseva - Ljubov do zori 95 Megdan - Zaplaci nebo sino 95 Milica Kuzmanovska - Ti mi trebas 95 Misko Krstevski - Nema da te prebolam 95 Natasa Golubovska - Ce go ljubam usni gorete 95 Naum Petreski - Stani stani sestro mila 95 Neli Ti Rekov - Nema vracanje 95 Nino Velickovski - Mojata dusa umira 95 Pero Hristov - Pale Pavlino 95 Petar Necovski - Tri godini lazna ljubov 95 Rosana - Pokazi se sto znaes 95 Suzana Jovceva - Zapejte za nas 95 Svetlana Radevska - Eh da imam sreca 95 Tono Naumov - Zedov zena mrzeliva 95 Vasil Atanasov - Daleku si ti 95 Vesna Popovska - Lazna ljubov 95 Vesna Stamenkovska - Ej Dzordzija 95 Viki Srebrova - Angel moj stipjance 95 Zoran Vanev - Duso moja zal mi e 95 Zvonko Petrusevski - Bagrem sto ce rascuti [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Pozdrav.
| Tagovi |
| makedonska, muzika |
| Trenutno Aktivni Korisnici Pregledaju Ovu Temu: 1 (0 član-a i 1 gost-a) | |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|
Slične Teme
|
||||
| Tema | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vlaska Muzika | Zoran | Razna Muzika | 77 | 11.03.2012 16:05 |