Izaberite Vasu boju seme:
Radio Delta & Sumadinac Forum
Navigacija
Sajt Igrice Pozovi Prijatelje Šop Poena Mapa Foruma DONACIJE Tag Lista
Svet Oko Nas Sve o zivotinjama, cvecu, biljkama, gradovima...

pažnja desni klik iskljucen

Odgovor

Objavi na LinkBack Opcije Teme Način Prikaza

Staro 28.07.2011, 09:51
mrvica's Avatar
Početnik
Poeni za postove: 537, Nivo: 10 Poeni za postove: 537, Nivo: 10 Poeni za postove: 537, Nivo: 10
Aktivnost: 3% Aktivnost: 3% Aktivnost: 3%
mrvica - Zastava zemlje je: Sierra Leone

Registrovan: Nov 2010
mrvica is on a distinguished road
Windows XP/2003 Windows Internet Explorer
Activity Longevity
0/20 8/20
Danas Postovi
0/5 ssssssss1
Uobičajno Odg: Moj Kucni Ljubimac

Pozdrav svima, pogotovo ljubiteljima mačaka.
MAČKE su moji ljubimci. Zapravo ja se trudim da one mene zavole a ja njih obožavam i onda kada me ne primećuju.
[Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...]

[Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...]

[Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] moje korisničko ime sam pozajmila od jedne moje ljubimice.Mrvica je siva tigrasta maca sa zelenim okicama.

Ova zlatno smeđa tigrica je moja uobražena ljubimica Saca. A mala prcasta Ljubica maca iz komsiluka, naj. maza medju macama. A imam ih jos puno, puno.
Na žalost neke samo u sećanju.
Reply With Quote
Staro 02.12.2011, 03:43
drekavac iz tunela's Avatar
Verni Član
Poeni za postove: 7,601, Nivo: 58 Poeni za postove: 7,601, Nivo: 58 Poeni za postove: 7,601, Nivo: 58
Aktivnost: 2% Aktivnost: 2% Aktivnost: 2%
drekavac iz tunela - Zastava zemlje je: Serbia

Registrovan: Dec 2010
drekavac iz tunela has a reputation beyond reputedrekavac iz tunela has a reputation beyond reputedrekavac iz tunela has a reputation beyond reputedrekavac iz tunela has a reputation beyond reputedrekavac iz tunela has a reputation beyond reputedrekavac iz tunela has a reputation beyond reputedrekavac iz tunela has a reputation beyond reputedrekavac iz tunela has a reputation beyond reputedrekavac iz tunela has a reputation beyond reputedrekavac iz tunela has a reputation beyond reputedrekavac iz tunela has a reputation beyond repute
Windows 7 Mozilla Firefox
Activity Longevity
1/20 8/20
Danas Postovi
0/5 ssssss240
Smile Odg: Moj Kucni Ljubimac

Moj ljubimac je Nemački Ovčar..da najpre kažem nešto o njoj...ima mnogo toga da se piše o ovoj rasi al da ne dužim toliki text hehe..
NEMACKi OVCAR potice od starog nemackog psa Hofwachtera.Prvi put se pojavljule 1704 godine na dvoru kralja Leopolda1.Konacan oblik posle dugogodisnje selekcije dao je Mens Emil Frederic von Stephantiz.1899 godine amateri osnovali prvo drustvo NO koje je brojalo vise od 30000 clanova ,rasporedjenih u stotinak klubova.Standardizaciju NO zapocinje konjicki kapetan Maks Emil Frederich von Stephanic.Zajedno sa prijateljem Arturom Majerom 1899 osnivaju klub NO.Pri uzgoju Stephanic daje prednost karakteru nad izgledom.Kao osnovu postavio je psihicku stabilnost i korisnost.
Prvi pas upisan u knjigu NO bio je Horand von Grafrath koji se prvobitno zvao Hektor von Linksrhein.

evo par sličica od mojih kolega :) mala je Sindi 4 meseca a veliki Grof sad ima godinu i 2 meseca :)

Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike.
Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike.
i jedna zajednička :)

Poslednja izmena od drekavac iz tunela; 02.12.2011 u 03:54.
Reply With Quote
Staro 26.02.2012, 11:46
king's Avatar
Moderator
Moderator
Poeni za postove: 7,789, Nivo: 59 Poeni za postove: 7,789, Nivo: 59 Poeni za postove: 7,789, Nivo: 59
Aktivnost: 5% Aktivnost: 5% Aktivnost: 5%

Registrovan: Jul 2008
king has a reputation beyond reputeking has a reputation beyond reputeking has a reputation beyond reputeking has a reputation beyond reputeking has a reputation beyond reputeking has a reputation beyond reputeking has a reputation beyond reputeking has a reputation beyond reputeking has a reputation beyond reputeking has a reputation beyond reputeking has a reputation beyond repute
Windows XP/2003 Mozilla Firefox
Activity Longevity
6/20 19/20
Danas Postovi
0/5 ssssss406

Moj kucni ljubimac kad je bio mali

[Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike.

[Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike.

a ova kad je porastaoGosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike.Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike.Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike.Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike.

Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta.
Reply With Quote
Staro 30.03.2012, 21:22
dianaze's Avatar
Početnik
Poeni za postove: 630, Nivo: 12 Poeni za postove: 630, Nivo: 12 Poeni za postove: 630, Nivo: 12
Aktivnost: 9% Aktivnost: 9% Aktivnost: 9%
dianaze - Zastava zemlje je: Bosnia-Herzegovina

Registrovan: Jun 2011
dianaze is on a distinguished road
Windows XP/2003 Mozilla Firefox
Activity Longevity
0/20 5/20
Danas Postovi
0/5 ssssssss8

Ja imam pekinezera, inace mnogo volim zivotinje, pogtovo pse!
Reply With Quote
Odgovor

Adrese

Tagovi
kucni, ljubimac, moj

Trenutno Aktivni Korisnici Pregledaju Ovu Temu: 1 (0 član-a i 1 gost-a)

Opcije Teme
Način Prikaza

Pravila Postovanja