| Sajt | Igrice | Šop Poena | Mapa Foruma | DONACIJE | Tag Lista |
| Svet Oko Nas Sve o zivotinjama, cvecu, biljkama, gradovima... |
| pažnja desni klik iskljucen |
![]() |
|
|
Objavi na | LinkBack | Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||||||||||||||||||
|
Pozdrav svima, pogotovo ljubiteljima mačaka.
MAČKE su moji ljubimci. Zapravo ja se trudim da one mene zavole a ja njih obožavam i onda kada me ne primećuju. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] moje korisničko ime sam pozajmila od jedne moje ljubimice.Mrvica je siva tigrasta maca sa zelenim okicama. Ova zlatno smeđa tigrica je moja uobražena ljubimica Saca. A mala prcasta Ljubica maca iz komsiluka, naj. maza medju macama. A imam ih jos puno, puno. Na žalost neke samo u sećanju. |
|
||||||||||||||||||||
|
Moj ljubimac je Nemački Ovčar..da najpre kažem nešto o njoj...ima mnogo toga da se piše o ovoj rasi al da ne dužim toliki text hehe..
NEMACKi OVCAR potice od starog nemackog psa Hofwachtera.Prvi put se pojavljule 1704 godine na dvoru kralja Leopolda1.Konacan oblik posle dugogodisnje selekcije dao je Mens Emil Frederic von Stephantiz.1899 godine amateri osnovali prvo drustvo NO koje je brojalo vise od 30000 clanova ,rasporedjenih u stotinak klubova.Standardizaciju NO zapocinje konjicki kapetan Maks Emil Frederich von Stephanic.Zajedno sa prijateljem Arturom Majerom 1899 osnivaju klub NO.Pri uzgoju Stephanic daje prednost karakteru nad izgledom.Kao osnovu postavio je psihicku stabilnost i korisnost. Prvi pas upisan u knjigu NO bio je Horand von Grafrath koji se prvobitno zvao Hektor von Linksrhein. evo par sličica od mojih kolega :) mala je Sindi 4 meseca a veliki Grof sad ima godinu i 2 meseca :) Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. i jedna zajednička :) Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike.
Poslednja izmena od drekavac iz tunela; 02.12.2011 u 03:54. |
|
||||||||||||||||||||
|
Moj kucni ljubimac kad je bio mali
[Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. a ova kad je porastaoGosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike.Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike.Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike.Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike.
| Tagovi |
| kucni, ljubimac, moj |
| Trenutno Aktivni Korisnici Pregledaju Ovu Temu: 1 (0 član-a i 1 gost-a) | |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|
Slične Teme
|
||||
| Tema | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Veseli se kucni domacine | Aroz | V | 0 | 04.10.2009 15:21 |