| Sajt | Igrice | Šop Poena | Mapa Foruma | DONACIJE | Tag Lista |
| Obavestenja Pročitaj obavezno... |
| pažnja desni klik iskljucen |
![]() |
|
|
Objavi na | LinkBack | Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||||||||||
0
Dok se nasi clanovi i ja mucimo da sklopimo Diskografiju,
drugi to iskopiraju za par minuta i reci zahvalnosti zadrze za sebe i praveci se vaznima da je to njihova muzika.. Evo vam par dokaza koliko su ljudi jadni i bedni... toliko nisko padaju da kradu tudje i pripisuju slavu sebi, a te iste od kojih kradu nazivaju lopovima i seljacinama... Da li ovakav covek zasluzujuje da bude moderator i jos da banuje clana od kojeg je krao muziku... Da da krao je od Lancemi a evo ga razlog bana kad se on pobunio... Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike.
Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta. Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta. Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta. |
5 Poslednjih Tema od SeRbIaN_GiRl
|
|||||
| Tema | Forum | Last Poster | Odgovora | Pregledano | Poslednji Post |
|
|
Delta & Kafic | SeRbIaN_GiRl | 0 | 146 | 06.01.2012 17:39 |
|
|
M | SeRbIaN_GiRl | 2 | 273 | 06.01.2012 01:47 |
|
|
N | SeRbIaN_GiRl | 2 | 315 | 21.12.2011 19:44 |
|
|
Uzivo Muzika EX-YU | SeRbIaN_GiRl | 10 | 657 | 09.12.2011 23:54 |
|
|
Uzivo Muzika EX-YU | SeRbIaN_GiRl | 10 | 386 | 09.12.2011 23:45 |
|
|
||||||||||||
|
Najsveziji lopovluk od moderatira Vl@de....
Jučer, 23:42 #[Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. Hanka Paldum Diskografija.. Pripremi se [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. Registrovan: May 2008 Postovi: 1,750 Hanka Paldum - Singlovi ================================================= Hanka Paldum - 1973 - Burmu cu tvoju nositi[Singl] ================================================== Hanka Paldum - 1973 - Ljubav zene Hanka Paldum - 1973 - Burmu cu tvoju nositi Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ========================================= Hanka Paldum - 1974 - Jos te Volim[Singl] ========================================= Hanka Paldum - 1974 - Jos te volim Hanka Paldum - 1974 - Zivim za nas dvoje Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ============================================== Hanka Paldum - 1974 - Sve sam tebi dala[Singl] ============================================== Hanka Paldum - 1974 - Hanka Paldum - Sve sam tebi dala Hanka Paldum - 1974 - Hanka Paldum - Voljela sam oci nevjerne Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...]
Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta. Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta. Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta. |
|
|
||||||||||||
|
Jučer, 23:42 #[Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...]
Pripremi se [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. Registrovan: May 2008 Postovi: 1,750 ================================================ Hanka Paldum - 1975 - Ja te pjesmom zovem[Singl] ================================================ Hanka Paldum - 1975 - Hanka Paldum - Ja Te Pjesmom Zovem Hanka Paldum - 1975 - Hanka Paldum - Pokraj puta rodila jabuka Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ============================================ Hanka Paldum - 1975 - Plakat cu danas[Singl] ============================================ Hanka Paldum - 1975 - Hanka Paldum - Ne vracaj se vise Hanka Paldum - 1975 - Hanka Paldum - Plakat cu danas plakat cu sutra Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] =========================================== Hanka Paldum - 1975 - Procvala ruza [Singl] =========================================== Hanka Paldum - 1975 - Sunce grije Hanka Paldum - 1975 - Procvala ruza Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ================================== Hanka Paldum - 1976 - Vrbas[Singl] ================================== Hanka Paldum - 1976 - Vojnik na strazi Hanka Paldum - 1976 - Vrbas Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ================================================== === Hanka Paldum - 1977 - Sve je proslo kao pjesma[Singl] ================================================== === Hanka Paldum - 1977 - Sve je proslo kao pjesma Hanka Paldum - 1977 - Gdje si sreco Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ========================================= Hanka Paldum - 1978 - Ti si mi sve[Singl] ========================================= Hanka Paldum - 1978 - Dosta je bilo ljubavi Hanka Paldum - 1978 - Ti si mi sve Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ================================================ Hanka Paldum - 1978-Voljela sam, voljela [Singl] ================================================ Hanka Paldum - 1978 - Voljela sam, voljela Hanka Paldum - 1978 - Ispijmo casu jednu Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...]
|
|
|
||||||||||||
|
Jučer, 23:42 #[Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...]
Pripremi se [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. Registrovan: May 2008 Postovi: 1,750 ================================================== ==== Hanka Paldum - 1979 - Odrecu se i srebra i zlata [Singl] ================================================== ==== Hanka Paldum - 1979 - Odrecu se i srebra i zlata Hanka Paldum - 1979 - Srecu,idi potrazi Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ================================================== ======= Hanka Paldum - 1981 - Kamo sreca da ga nisam srela[Singl] ================================================== ======= Hanka Paldum - 1981 - Kamo sreca da ga nisam srela Hanka Paldum - 1981 - Nikad vise Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] =================================== Hanka Paldum - 1982 - Sanjam[Singl] =================================== Hanka Paldum - 1982 - Sanjam Hanka Paldum - 1982 - Hanka Paldum - Uzalud mi trazis oprostaj Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] Hanka Paldum - Albumi ======================================== Hanka Paldum - 1979 - Iz Bosanske sehare ======================================== Hanka Paldum - 1979 - Djevojka je almu posijala Hanka Paldum - 1979 - Hajde duso da asikujemo (duet Meho Puzic) Hanka Paldum - 1979 - Majka kani sina ozeniti Hanka Paldum - 1979 - Moj dilbere, Hanka Paldum - 1979 - Oj, djevojko Stambolijo Hanka Paldum - 1979 - Poletjeli sivi sokolovi Hanka Paldum - 1979 - Procvala ruza Hanka Paldum - 1979 - Rumena mi ruza procvala Hanka Paldum - 1979 - Sa Igmana pogledati lijepo Hanka paldum - 1979 - Sarajevo na visoku gledu Hanka Paldum - 1979 - Sunce grije Hanka Paldum - 1979 - U basci mi bunar voda Hanka Pladum - 1979 - Bajram ide, Bajramu se nadam Hanka Pladum - 1979 - Cempres viti, cempres ponositi Hanka Pladum - 1979 - Gdje si, da si moj golube Hanka Pladum - 1979 - Ko ti kceri pokida djerdane Hanka Pladum - 1979 - Zvijezdo dano, sto no ranis rano Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ============================ Hanka Paldum - 1980 - Ceznja ============================ Hanka Paldum - 1981 - Hej, ljubavi Hanka Paldum - 1981 - Ne trazi me Hanka Paldum - 1981 - Kamo srece da ga nisam srela Hanka Paldum - 1981 - Najdrazoj ljubavi Hanka Paldum - 1981 - Ceznja Hanka Paldum - 1981 - Zbog tebe Hanka Paldum - 1981 - Bez ljubavi tvoje Hanka Paldum - 1981 - Hocu lijepe reci Hanka Paldum - 1981 - Crne kose Hanka Paldum - 1981 - Zbogom Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ============================================= Hanka Paldum - 1982 - Dobro dosli, prijatelji ============================================= Hanka Paldum - 1982 - Dobro dosli, prijatelji Hanka Paldum - 1982 - Necu oprostaj da ti dam Hanka Paldum - 1982 - Htio si sam Hanka Paldum - 1982 - Zena kao ja Hanka Paldum - 1982 - Usne moje da te ljube Hanka Paldum - 1982 - Kako opet voljeti Hanka Paldum - 1982 - Ne ljubi me nocas,mili Hanka Paldum - 1982 - Ko je krivac, ti il’ ja Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ============================ Hanka Paldum - 1983 - Sanjam ============================ Hanka Paldum - 1983 - Sanjam Hanka Paldum - 1983 - Ja te volim Hanka Paldum - 1983 - Ljubav je radost i bol Hanka Paldum - 1983 - Voljeni moj Hanka Paldum - 1983 - Uzalud mi trazis oprostaj Hanka Paldum - 1983 - Nikad vise Hanka Paldum - 1983 - Da l’ cu vise ikad ljubit’ Hanka Paldum - 1983 - Nikoga nema…pomoc kad ti treba Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...]
|
|
||||||||||||
|
Pripremi se [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. Registrovan: May 2008 Postovi: 1,750 ================================== Hanka Paldum - 1984 - Tebi ljubavi ================================== Hanka Paldum - 1984 - Pamtim jos Hanka Paldum - 1984 - Moras doci ove noci Hanka Paldum - 1984 - Miris kose Hanka Paldum - 1984 - Samo jednom ja odlazim Hanka Paldum - 1984 - Pusti me,majko Hanka Paldum - 1984 - Sarajevo, ostadoh bez reci Hanka Paldum - 1984 - Lazno su me voljele crne oci Hanka Paldum - 1984 - Nocas si bol, nocas si zelja Hanka Paldum - 1984 - Dugo, dugo toplo ljeto Hanka Paldum - 1984 - Balada mojoj majci Hanka Paldum - 1984 - Prva ljubav Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ================================================== ====== Hanka Paldum - 1985 - Hanka i Juzni Vetar - Nema kajanja ================================================== ====== Hanka Paldum - 1985 - Nema kajanja Hanka Paldum - 1985 - Srce je moje kamen Hanka Paldum - 1985 - Kasno je za sve Hanka Paldum - 1985 - Hocu da budem samo zena Hanka Paldum - 1985 - Pa sta Hanka Paldum - 1985 - Lutaj srce Hanka Paldum - 1985 - Ne idi Hanka Paldum - 1985 - Ne dirajte uspomene Hanka Paldum - 1985 - Ne smemo se rastaviti Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ================================ Hanka Paldum - 1986 - Bolno srce ================================ Hanka Paldum - 1986 - Te su me oci lagale Hanka Paldum - 1986 - Ostavljena zena Hanka Paldum - 1986 - Uspomene Hanka Paldum - 1986 - Ljubavi moja Hanka Paldum - 1986 - Bolno srce Hanka Paldum - 1986 - Ako ti kazem Hanka Paldum - 1986 - Zbogom, voljeni moj Hanka Paldum - 1986 - Tugo moja Hanka Paldum - 1986 - Jugoslavija Hanka Paldum - 1986 - Sjecas li se, djevo bajna Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ================================== Hanka Paldum - 1987 - Gdje si duso ================================== Hanka Paldum - 1987 - Kazi mi Hanka Paldum - 1987 - Hocu s’ tobom da se napijem Hanka Paldum - 1987 - Milo moje Hanka Paldum - 1987 - Odlazi covek Hanka Paldum - 1987 - Gdje si duso Hanka Paldum - 1987 - Vjerujem Hanka Paldum - 1987 - Ne kuni ga, majko Hanka Paldum - 1987 - Cemu srce da se nada Hanka Paldum - 1987 - Za drustvo I dusu Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ========================================= Hanka Paldum - 1988 - Kani suze, izdajice ========================================= Hanka Paldum - 1988 - Kani suzo, izdajice Hanka Paldum - 1988 - Ja za tebe nikad nisam bila zena Hanka Paldum - 1988 - Ludo, ludo tebe volim Hanka Paldum - 1988 - Trazis me kad je kasno sve Hanka Paldum - 1988 - Tako me uzbudjujes Hanka Paldum - 1988 - Izgorjecu, poludjecu Hanka Paldum - 1988 - Za nas je stigao kraj Hanka Paldum - 1988 - Bol bolujem Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] =================================== Hanka Paldum - 1990 - Vjetrovi tuge =================================== Hanka Paldum - 1990 - Odrecu se sveg’ na svijetu Hanka Paldum - 1990 - Vjetrovi tuge Hanka Paldum - 1990 - Sa, Sa, Sarajevo Hanka Paldum - 1990 - Ne mogu kroz zivot sama Hanka Paldum - 1990 - Trebam te Hanka Paldum - 1990 - Nevjera tvoja, nevjera Hanka Paldum - 1990 - Ljubi, ljubi Hanka Paldum - 1990 - Nocima ga nema Hanka Paldum - 1990 - Zivote, druze Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ========================================== Hanka Paldum - 1992 - Uzalud behari mirisu ========================================== Hanka Paldum - 1992 - Ti si carstvo ja carica Hanka Paldum - 1992 - Isplakah zadnju suzu Hanka Paldum - 1992 - Pisala sam duga pisma Hanka Paldum - 1992 - Zasviraj cigo Hanka Paldum - 1992 - Ti si uvjek tu Hanka Paldum - 1992 - Ljubav moja Hanka Paldum - 1992 - Uzalud behari mirisu Hanka Paldum - 1992 - Necu dragi dukate Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...]
|
|
||||||||||||
|
Pripremi se [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. Registrovan: May 2008 Postovi: 1,750 ================================= Hanka Paldum - 1995 - Stezem srce ================================= Hanka Paldum - 1995 - Ne budi me Hanka Paldum - 1995 - Placemo Hanka Paldum - 1995 - Stezem srce Hanka Paldum - 1995 - Rana stara Hanka Paldum - 1995 - Sokole Hanka Paldum - 1995 - Sta sam ja bez tebe Hanka Paldum - 1995 - Bosna Hanka Paldum - 1995 - Svatovi meni ne ojevaju Hanka Paldum - 1995 - Pjesma tuge Hanka Paldum - 1995 - Tuga Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ===================================== Hanka Paldum - 1998 - Nek' je od srca ===================================== Hanka Paldum - 1998 - Kakva ljubav takav joj i kraj Hanka Paldum - 1998 - Kad vise ne budes tu Hanka Paldum - 1998 - Jadna sam bez tvoje ljubavi Hanka Paldum - 1998 - Rodjena sam Hanka Paldum - 1998 - Ostani Hanka Paldum - 1998 - Nek’ je od srca Hanka Paldum - 1998 - Na sve navikne zena Hanka Paldum - 1998 - Gazi, gazi Hanka Paldum - 1998 - Svaka rijeka moru stici ce Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ============================ Hanka Paldum - 2001 - Dzanum ============================ Hanka Paldum - 2001 - Dzanum Hanka Paldum - 2001 - Tudja rana ne boli Hanka Paldum - 2001 - Evo zore Hanka Paldum - 2001 - Pjesma je sve Hanka Paldum - 2001 - Ako bude ono cega se bojim Hanka Paldum - 2001 - I da znas Hanka Paldum - 2001 - Sama Hanka Paldum - 2001 - I dan danas Hanka Paldum - 2001 - Sta da ucinim Hanka Paldum - 2001 - Sta ce meni Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ================================================== ==== Hanka Paldum i Sejo Pitic - 2001 - Iz kulturne bastine ================================================== ==== Hanka Paldum - 2001 - Ko se ono brijegom sece Hanka Paldum - 2001 - Ko ti kceri pokida djerdane Hanka Paldum - 2001 - Kraj potoka bistre vode Hanka Paldum - 2001 - Psenice, Sitno Sjeme Hanka Paldum - 2001 - S one strane vode Sane Hanka Paldum - 2001 - Sjajna Zvijezdo Sejo Pitic - 2001 - Gledaj me draga Sejo Pitic - 2001 - Kad ja podjoh, aman Sejo Pitic - 2001 - Kolika je ta na moru galija Sejo Pitic - 2001 - Oj curice, dina ti Sejo Pitic - 2001 - Prodjoh Bosnom kroz gradove Sejo Pitic - 2001 - Vrbas voda nosila jablana Sejo Pitic - 2001 - Zasto svices tako rano Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ======================================== Hanka Paldum - 2003 - S' kim si takav si ======================================== Hanka Paldum - 2003 - S’ kim si takav si Hanka Paldum - 2003 - Nije to prvi put Hanka Paldum - 2003 - Evo ti srce Hanka Paldum - 2003 - Zasto smo se sreli Hanka Paldum - 2003 - Svadjalica Hanka Paldum - 2003 - Od behara do behara Hanka Paldum - 2003 - Gdje su ruke te Hanka Paldum - 2003 - Aman zaman Hanka Paldum - 2003 - Med i mlijeko Hanka Paldum - 2003 - Neka te, neka Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] =================================== Hanka Paldum - 2006 - Zena kao zena =================================== Hanka Paldum - 2006 - Samo tebi ja vjerujem Hanka Paldum - 2006 - Placi zamnom Hanka Paldum - 2006 - Hvala Hanka Paldum - 2006 - Ljubav Hanka Paldum - 2006 - Ja nemam snage (Don Almir) Hanka Paldum - 2006 - Uspomene Hanka Paldum - 2006 - Ja i ti Hanka Paldum - 2006 - Kriva Hanka Paldum - 2006 - Tragovi Hanka Paldum - 2006 - Žena kao žena Hanka Paldum - 2006 - Što da ne Hanka Paldum - 2006 - Sarajevo Hanka Paldum - 2006 - Dodi Hanka Paldum - 2006 - Mojoj majci Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] =========================================== Hanka Paldum - Sevdahom kroz vrijeme =========================================== Hanka Paldum - Sarajevo,divno mjesto Hanka Paldum - Il' je vedro il' oblacno Hanka Paldum - Teško meni jadnoj Hanka Paldum - Grana od bora Hanka Paldum - More soko pije Hanka Paldum - Osman-paša Hanka Paldum - Kraj tanana šadrvana Hanka Paldum - Ja te volim Hanka Paldum - Placem vec tri dana Hanka Paldum - Pod ružicu rumenu Hanka Paldum - Zvijezda tjera mjeseca Hanka Paldum - Mojoj majci Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...]
|
|
||||||||||||
|
Pripremi se [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. Registrovan: May 2008 Postovi: 1,750 ========================== Hanka Paldum - Live ========================== Hanka Paldum - Crne Kose Hanka Paldum - Ja Te Pjesmom Zovem Hanka Paldum - Ja Te Volim Hanka Paldum - Kani Suzo Hanka Paldum - Kraj Tanana Sadrvana Hanka Paldum - Pamtim Jos Hanka Paldum - Pjesma O Sarajevu Hanka Paldum - Pokraj Puta Rodila Jabuka Hanka Paldum - S' Kim Si, Takav Si Hanka Paldum - Sa, Sa, Sarajevo Hanka Paldum - Sjajana Zvijezdo Gdje Si Sinoc Sjala Hanka Paldum - Voljela Sam, Voljela Hanka Paldum - Zelene Oci Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ====================================== Hanka Paldum - Sevdah je Ljubav ====================================== Hanka Paldum - Ali pamtim jos Hanka Paldum - Il je vedro Hanka Paldum - Grana od bora Hanka Paldum - Moj dilbere Hanka Paldum - Stara staza Hanka Paldum - Moj golube Hanka Paldum - Ja te volim Hanka Paldum - Kraj tanana sadrvana Hanka Paldum - Zaplakala secer djula Hanka Paldum - Zvijezda tjera mjeseca Hanka Paldum - Mojoj majci Hanka Paldum - Kad sam mlada Hanka Paldum - Der asra Hanka Paldum - Osman pasa Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ==================== Hanka Paldum - Dueti ==================== Hanka Paldum - Ja nemam snage - Duet Hanka Paldum - Pamti sine - duet Hanka Paldum - Crni snijeg - (Duet Hari) Hanka Paldum - Hajde duso da asikujemo - Duet Hanka Paldum - Hajde duso da asikujemo (duet Meho Puzic) Hanka Paldum i Rizo Hamidovic - Oj Safete, Sajo Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] ========================= Hanka Paldum - Sevdalinke ========================= Hanka Paldum - Pokraj puta rodila jabuka Hanka Paldum - Stade se cvijece rosom kitit Hanka Paldum - Sinoc ja i moja kona Hanka Paldum - Trepetljika trepetala Hanka Paldum - Put putuje Latif-aga Hanka Paldum - S’ one strane Plive Hanka Paldum - Sjajna zvijezdo, gdje si sinoc sjala Hanka Paldum - U Stambolu, na Bosforu Hanka Paldum - Crven fesic Hanka Paldum - Kaharli sa, vecerala nisam Hanka Paldum - Moj dilbere, kud se seces Gosti ne mogu da vide slike u porukama. Molimo Vas da se registrujete na forumu klikom ovde da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] __________________ -----Za otkljucavanje linka klikni na----[Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike.
|
||||||||||||
|
Ko ne veruje da su moji linkovi nek pogleda datum mog postavljanja i uporedi ga sa njegovim...moja diskografija se nalazi
[Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...]
|
![]() |
| Adrese |
| Tagovi |
| koji, ljudi, nas, nazivaju, seljacinama |
| Trenutno Aktivni Korisnici Pregledaju Ovu Temu: 1 (0 član-a i 1 gost-a) | |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|
Slične Teme
|
||||
| Tema | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dragan Kojić Keba | auditaxi | Koncerti & Spotovi | 1 | 24.03.2010 08:21 |
| Marinko Rokvic- 1974 - Kazite mi dobri ljudi[Singl] | SeRbIaN_GiRl | M | 0 | 28.08.2008 13:50 |
| Trhana Show - No1 [evo malo i za one koji se vole da nasmiju] | DaJa | Humor & Igrice & Zabava | 0 | 20.07.2008 14:34 |
| Oglasi |
::
Firefox
| Kontaktirajte Nas - Radio Delta - Mapa Foruma | Impressum - Arhiva |