|
||||||||||||
|
Quote:
Moze novi link ovaj ne radi ?
Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta. Da biste videli linkove ili slike u potpisima morate imati 0 posta ili više. Trenutno imate 0 posta. |
|
||||||||||||
|
Meho Puzic - Voljena
Jugoton SY-22593, 13.03.1974 [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. a1 Meho Puzic - Voljena b1 Meho Puzic - Sudbino moja Omot-PS.jpg Omot-ZS.jpg Ploca-stranaA.jpg Ploca-stranaB.jpg Code:
http://rapidshare.com/files/735964936/Meho_Puzic_-_Voljena_1974.rar Vinyl rip and upload by Teacher Pozdrav.
|
Razni izvodjaci - Najljepse pjesme Joze Penave
Jugoton CAY-1514, 1984.g [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. a1 Vida Pavlovic - Gledala sam sa prozora a2 Safet Isovic - Sarajcice hajdemo a3 Nada Mamula - Kraj Vrbasa a4 Nedzad Salkovic - Zora bijela a5 Beba Selimovic - Mene moja zaklinjala majka b1 Safet Isovic i Nadezda Cmiljic - Pjesma o Kiseljaku b2 Zora Dubljevic - Cvati, ruzo moja b3 Zaim Imamovic - Ismihana, duso moja b4 Zehra Deovic - Ja prosetah carsijom b5 Meho Puzic - Oj, Ivane, Ivane Omot-PS.jpg Omot-ZS.jpg Kaseta-str.1.jpg Kaseta-str.2.jpg Code:
http://rapidshare.com/files/2428362895/Razni_izvodjaci_-_Najljepse_pjesme_Joze_Penave_1984.g.rar Rip and upload by Teacher Pozdrav.
||||||||||||
|
Haris Dzinovic - Dodji nocas (Ilidza '77)
RTB S 13189, 08.08.1977 [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. a1 Haris Dzinovic - Dodji nocas (Ilidza '77) b1 Haris Dzinovic - Pjesma mojoj zemlji Omot-PS.jpg Omot-ZS.jpg Ploca-stranaA.jpg Ploca-stranaB.jpg Code:
http://rapidshare.com/files/1865343933/Haris_Dzinovic_-_Dodji_nocas__Ilidza__77_.rar Vinyl rip and upload by Teacher Pozdrav.
||||||||||||
|
Srecko Jovovic - Ostavicu sve zbog Hajre Mustafine
Diskos NDK-4848, 08.11.1978 [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. a1 Srecko Jovovic - Ostavicu sve zbog Hajre Mustafine b1 Srecko Jovovic - Sve bih dao da te ne izgubim Omot-PS.jpg Omot-ZS.jpg Ploca-stranaA.jpg Ploca-stranaB.jpg Code:
http://rapidshare.com/files/1338684360/Srecko_Jovovic_-_Ostavicu_sve_zbog_Hajre_Mustafine_1978.rar Vinyl rip and upload by Teacher Pozdrav.
||||||||||||
|
Marija Helesic - Ti si samo jedan
RTB S 10 349, 08.01.1976 [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. a1 Marija Helesic - Ti si samo jedan b1 Marija Helesic - Pusti da te volim Omot-PS.jpg Omot-ZS.jpg Ploca-stranaA.jpg Ploca-stranaB.jpg Code:
http://rapidshare.com/files/204304306/Marija_Helesic_-_Ti_si_samo_jedan_1976.rar Vinyl rip and upload by Teacher Pozdrav.
|
Jovo Krickovic - Krsna Liko
RTB 2111179, 10.05.1982 [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. a1 Jovo Krickovic - Pjevaj mi, pjevaj, sokole a2 Jovo Krickovic - Krsna Liko a3 Jovo Krickovic - Preko Kapele a4 Jovo Krickovic - Licancice djevojcice a5 Jovo Krickovic - Kad zapjeva b1 Jovo Krickovic - Oj, livado, rosna travo b2 Jovo Krickovic - Krsni licanin b3 Jovo Krickovic - Brinje moje b4 Jovo Krickovic - Kosac kosi b5 Jovo Krickovic - Ojkan Omot-PS.jpg Omot-ZS.jpg Ploca-stranaA.jpg Ploca-stranaB.jpg Code:
http://rapidshare.com/files/3274663220/Jovo_Krickovic_-_Krsna_Liko_1982.rar Vinyl rip and upload by Teacher Pozdrav.
||||||||||||
|
Pozdrav svima a posebno ADMINU.
Ako je ikako moguce otvoriti temu za mlade i starije poeticare. Misljenja sam da ima veliki broj osoba kojima je u dusi i srcu da svoje radove (PESME) posalju Adminu da ih vidi da li je sve u skladu sa pravilima foruma. VELIKI pozdrav od Deda Zike. |
|
||||||||||||
|
Dedaziko promasio si temu :).
Nezir Eminovski - Bosanko moja Jugoton SY-22943, 16.09.1975 [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. [Samo registrovani korisnici mogu videti linkove. Kliknite ovde da se registrujete...] da biste videli slike. a1 Nezir Eminovski - Bosanko moja b1 Nezir Eminovski - Placi nocas milo moje Omot-PS.jpg Omot-ZS.jpg Ploca-strana1.jpg Ploca-strana2.jpg Code:
http://rapidshare.com/files/701687533/Nezir_Eminovski_-_Bosanko_moja_1975.rar Vinyl rip and upload by Teacher Pozdrav.
| Tagovi |
| gramofona, muzika, starog |
| Trenutno Aktivni Korisnici Pregledaju Ovu Temu: 1 (0 član-a i 1 gost-a) | |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|
Slične Teme
|
||||
| Tema | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vlaska Muzika | Zoran | Razna Muzika | 77 | 11.03.2012 16:05 |