| Sajt | Igrice | Šop Poena | Mapa Foruma | DONACIJE | Tag Lista |
| Tekstovi Narodnih Pesama Tekstovi pesama narodne muzike ! |
| pažnja desni klik iskljucen |
![]() |
|
|
Objavi na | LinkBack | Opcije Teme | Način Prikaza |
5 Poslednjih Tema od Dj.Vesna
|
|||||
| Tema | Forum | Last Poster | Odgovora | Pregledano | Poslednji Post |
|
|
Delta & Kafic | Dj.Vesna | 1 | 42 | 08.04.2012 12:52 |
|
|
Tekstovi Narodnih Pesama | Dj.Vesna | 1 | 109 | 06.04.2012 20:35 |
|
|
Tekstovi Narodnih Pesama | Dj.Vesna | 0 | 48 | 26.03.2012 05:47 |
|
|
Tekstovi Zabavnih Pesama | Dj.Vesna | 3 | 73 | 26.03.2012 05:41 |
|
|
Tekstovi Narodnih Pesama | Dj.Vesna | 7 | 71 | 25.03.2012 21:19 |
|
||||||||||||
|
Casa bila, razbila se
Evo, zora tek sto nije a ja vino nisam popio kao da se cijeli zivot u tu casu tuge skupio Ali srce ne bi htjelo da se iza vina sakrije nek se zato ova casa ko moj zivot sva razbije Ref. Ne sudite mi, prijatelji sto sam zbog nje casu razbio ne bih nocas pijan bio da je nisam ludo volio Casa bila, razbila se i neka se plati ali zivot cijene nema kad se voli, kad se pati
|
Dabogda se i ti udala
Idi seko neka ti je siroko i ravno zbog tebe sam s pameti se rasto'' odavno Neka drugi usreci se mjesto mene mala, nisam lud da tebe zenim jer si varala Ref. 2x Dabogda se i ti udala ne za mene, vec za drugoga nek'' ti dragi bude drugi neko samo budi od mene daleko Hoces, neces ti ces draga izgubiti mene necemo jos dugo kako god se okrene Ne treba ti puno mene da napravis ludim nisam blesav da se s tobom na brak usudim Ref. 4x
|
Djevojka iz mog kraja
Ref. Za djevojku iz mog kraja mene nesto jako spaja pa me zelja kuci vuce bez nje mi je ne moguce U mom kraju svi me znaju dragom Bogu hvala u toj lijepoj zemlji gdje se Gospa ukazala Na me ceka ljubav prava kosa joj je plava vratit cu se zbog te kose vec me noge nose Ref. Mene moja draga voli brine se i moli dragi Boze milost prospi dok se moli Gospi Ref. 3x
|
Ej, kavano
Jutro svice, a ja u noc gledam caso moja nikome te nedam stiscem te u ruku svoju kao nekad dragu moju Petorica iza onog puta odvode me sa mojega puta od kavane, do kavane sve dok zora ne osvane Ref. Ej, kavano posl''o bi te kvragu zbog tebe sam izgubio dragu ej, kavano da si bogda zena ne bi nikad bila ostavljena Kratke noci, a dugi mi dani prolazi mi zivot u kavani ispred mene stoji starost iza mene osta mladost Ref. 4x
|
Gori borovina
Gori gora gori borovina gori gora gori borovina Gori gora, gori borovina gori duso nasa hladovina nije meni zao borovine vec je meni zao hladovine Ref. 2x Nesta mala debeloga hlada di cemo se milovati sada Gori nebo, gori tvrda stina nesta nasa lipa hladovina gori vatra, gore uspomene izgorilo draga pola mene Ref. 2x Gori gora, gori borovina
|
Hodam krivom stranom
Zora siva, lice skriva bas mi ne ide iste moje uspomene kisa ispere Drhte oci od ponoci ko lisce jesenje k''o da snivas, zasto skrivas sve to od mene Ref. Meni zivot putuje od nesrece, do nesrece meni zivot tuguje bez tebe, bez tebe Hodam, hodam hodam krivom stranom hej moja noci sto ce bit'' sa danom (2x) Drhte oci od ponoci ko lisce jesenje k''o da snivas, zasto skrivas sve to od mene Ref. 2x
|
Ivana
Hej Ive, ej Ivana, Ivana zbog tebe sam Ive moja ost''o nezenja ej ti moja luda glavo sto napravi ja ostavila mene moja mala Ivana Ref. Hej Ivana, hej jedina bez tebe dan k''o godina vratices se Ive dace dragi Bog ne mozes ti dugo bez poljupca mog vratices se Ive opet na moj prag ne mozes bez mene ja sam tebi drag Hej Ive, ej Ivana, Ivana ti si moja lipotica ali lazljiva ukrala si moje srce zar te nije sram zbog tebe sam mala Ive i dan danas sam Ref. 3x
|
Ja jos uvijek kao momak zivim
Ref. Ja jos uvijek kao momak zivim za kavane i za zene da se vracam nemam kome ostale su uspomene Nisi ti zena za mene ja ne vladam i nemam moc za mene postoje druge srece jer ja sam covjek za jednu noc Ref. 2x Nisi ti zena za mene a nisi ni ljubav ni san za mene postoje druge srece jer ja sam covjek za jedan dan Ref. 2x
|
Necu leci prije zore
Ne placite oci njene ne ljubi joj suzo lice otisla je ona s ljetom odletjele sa njom ptice Ne diraj joj vjetre kosu ne povijaj ruke hladne u tisini nema sjena jer nje su mi usne gladne Ref.2x Necu leci prije zore ne zovi me sinje more moli pjesnik kleci, lazi nek'' se vrati ti joj kazi Ne diraj joj vjetre kosu ne povijaj ruke hladne u tisini nema sjena jer nje su mi usne gladne Ref. 2x
| Tagovi |
| bulic, mate, pesama, tekstovi |
| Trenutno Aktivni Korisnici Pregledaju Ovu Temu: 1 (0 član-a i 1 gost-a) | |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|
Slične Teme
|
||||
| Tema | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Who See -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Zabavnih Pesama | 2 | 03.02.2012 10:10 |
| W-Ice -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Zabavnih Pesama | 0 | 03.02.2012 10:03 |
| Pamela -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Narodnih Pesama | 10 | 29.01.2012 19:50 |
| Aca Alicic---Tekstovi pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Narodnih Pesama | 12 | 15.12.2011 17:28 |
| Mate Bulic - Diskografija | deltagost | M | 1 | 26.07.2009 23:17 |
| Oglasi |
::
Firefox
| Kontaktirajte Nas - Radio Delta - Mapa Foruma | Impressum - Arhiva |