| Sajt | Igrice | Šop Poena | Mapa Foruma | DONACIJE | Tag Lista |
| Tekstovi Narodnih Pesama Tekstovi pesama narodne muzike ! |
| pažnja desni klik iskljucen |
![]() |
|
|
Objavi na | LinkBack | Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||||||||||
|
Pozdravi je ti
Jos se uvijek iz sna budim cesto jer ja nisam gdje je meni mjesto majka sina nije dugo srela ti poleti do nje ptico bijela Ref. 2x Pozdravi je ti i ne zaboravi kazi majci mojoj da mi ozdravi Pozdravi je ti i nek'' je cuva Bog ljubav srca mog Teret mi je na dusi sve tezi ona tamo u samoci lezi moje misli prema majci krenu pa mi oko zasuzi u trenu Ref. 4x
|
Prasina se dize
Ljubila me materina Mara namigusa, becarusa stara na oca se umetnula svoga starog lolu kralja becarskoga Volila je derneke i sila prva cura u selima bila kad se sa mnom u''vati u kolo vrtit ce se nebo na okolo Ref. 2x Igraj Mare, prasina se dize siri ruke okreci se brze prasina te ovila u bilo ajde Mare dotakni mi tilo Krenula je u nedilju svetu sa Kupresa prema Prgometu zvizdan pece, pritisnula susa putem sam je grlio i kusa Sveti Stipan vruce litnje doba dugo sam je ljubio i proba prasna cesta, nebo, kamen plavi kolo krece selo festu slavi Ref. 2x Ajde Mare dodirni me primakni se blize skoci Mare, skoci Mare prasina se dize Ref. 2x
|
Svatovska
Spremaj, majko, oce, svate primak''o se dan e moj kume, stari svate mlada kao san Sto da radim, mila majko sto da radim ja zanijela me ocima cura malena Samo sam je malo, majko pogledao ja a ona se nasmijala, gotov sam ti ja Ref. Hocu da se zenim, rode vec je dosao dan neka cura mladicima odoh kvragu ja Spremaj, majko, oce, svate primak''o se dan e moj kume, stari svate mlada kao san Godinama momak bio, momkovao ja a sada me ova mala sasvim smotala zovite mi svecenika, necu umrijet'' ja hocu samo da se zenim, i mala je za Ref.
|
Volio sam i ja jednom
Sreo sam te jedne noci zavele me tvoje oci sto me ceka nisam znao ljubav sam ti svoju dao Kad se sjetim rano moja suzama se ne zna broja pa pozelim da me nema sreco moja nesudjena Ref. Volio sam kao nikad u zivotu svom dusu si mi otrovala, napravila lom volio sam a i sada za tobom sam lud dusu si mi zacarala nemam vise kud Sreo sam te jedne noci zavele me tvoje oci sto me ceka nisam znao sve sam tebi vjerovao Kad se sjetim rano moja suzama se ne zna broja pa pozelim da me nema bolujem od uspomena Ref. 2x
| Tagovi |
| bulic, mate, pesama, tekstovi |
| Trenutno Aktivni Korisnici Pregledaju Ovu Temu: 1 (0 član-a i 1 gost-a) | |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|
Slične Teme
|
||||
| Tema | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Who See -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Zabavnih Pesama | 2 | 03.02.2012 10:10 |
| W-Ice -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Zabavnih Pesama | 0 | 03.02.2012 10:03 |
| Pamela -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Narodnih Pesama | 10 | 29.01.2012 19:50 |
| Aca Alicic---Tekstovi pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Narodnih Pesama | 12 | 15.12.2011 17:28 |
| Mate Bulic - Diskografija | deltagost | M | 1 | 26.07.2009 23:17 |
| Oglasi |
::
Firefox
| Kontaktirajte Nas - Radio Delta - Mapa Foruma | Impressum - Arhiva |