| Sajt | Igrice | Šop Poena | Mapa Foruma | DONACIJE | Tag Lista |
| Tekstovi Narodnih Pesama Tekstovi pesama narodne muzike ! |
| pažnja desni klik iskljucen |
![]() |
|
|
Objavi na | LinkBack | Opcije Teme | Način Prikaza |
5 Poslednjih Tema od Dj.Vesna
|
|||||
| Tema | Forum | Last Poster | Odgovora | Pregledano | Poslednji Post |
|
|
Delta & Kafic | Dj.Vesna | 1 | 42 | 08.04.2012 12:52 |
|
|
Tekstovi Narodnih Pesama | Dj.Vesna | 1 | 109 | 06.04.2012 20:35 |
|
|
Tekstovi Narodnih Pesama | Dj.Vesna | 0 | 48 | 26.03.2012 05:47 |
|
|
Tekstovi Zabavnih Pesama | Dj.Vesna | 3 | 73 | 26.03.2012 05:41 |
|
|
Tekstovi Narodnih Pesama | Dj.Vesna | 7 | 71 | 25.03.2012 21:19 |
|
||||||||||||
|
Sezonac
Terao me ovaj zivot da radim za vrlo sitno samo da prozivim malo bilo mi je jako bitno Nemam skole ni diplome nisam neki ekstra znalac sta cu majko kad sam takav ja sam fizikalạc Ref. 2x Mesalicu punim sljunkom trpam vode i cementa zivim sad eto na sve stranẹ sezonac sam ja bez mane Bacam ciglu i blokove ponosim se vrlo time rmbam leti sve do mraka lezim preko zime Cekam vizu idem preko dobra para neko reko sa ciglama pravi fajter vraticu se majko kao gastarbajter Ref. 2x
|
Svaja
Davno sretoh devojku kao suncan dan zaprosih je, prsten dadoh, ostvarih joj san tad kraj nje se na slikama smeskala i ona al'' za mena svaja bese zabranjena zona Ref. 2x U probleme pao sam ne znam im ni broja jer svastika bolja je nego zena moja Godine su prolazile, svaja osta mrak u srcu je sad dilema, unistice brak bas pomislim, sad je vreme da odlucim skroz u njen zivot dos''o Baja, meni prodje voz Ref. 2x Ode svaja, u srcu je sad tuga golema sta je, tu je, nisam stig''o, sad kajanja nema sva je sreca zena nista naslutila nije misli vracam domu svome kako mi je, tako mi je Ref. 2x
| Tagovi |
| pesama, pirati, tekstovi |
| Trenutno Aktivni Korisnici Pregledaju Ovu Temu: 1 (0 član-a i 1 gost-a) | |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|
Slične Teme
|
||||
| Tema | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Who See -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Zabavnih Pesama | 2 | 03.02.2012 10:10 |
| W-Ice -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Zabavnih Pesama | 0 | 03.02.2012 10:03 |
| Bajko -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Narodnih Pesama | 7 | 20.01.2012 07:07 |
| Aca Matic - Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Narodnih Pesama | 4 | 05.01.2012 07:40 |
| Louis----Tekstovi pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Narodnih Pesama | 19 | 15.12.2011 08:08 |
| Oglasi |
::
Firefox
| Kontaktirajte Nas - Radio Delta - Mapa Foruma | Impressum - Arhiva |