| Sajt | Igrice | Šop Poena | Mapa Foruma | DONACIJE | Tag Lista |
| Tekstovi Zabavnih Pesama Tekstovi pesama zabavne muzike ! |
| pažnja desni klik iskljucen |
![]() |
|
|
Objavi na | LinkBack | Opcije Teme | Način Prikaza |
5 Poslednjih Tema od Dj.Vesna
|
|||||
| Tema | Forum | Last Poster | Odgovora | Pregledano | Poslednji Post |
|
|
Delta & Kafic | Dj.Vesna | 1 | 42 | 08.04.2012 12:52 |
|
|
Tekstovi Narodnih Pesama | Dj.Vesna | 1 | 109 | 06.04.2012 20:35 |
|
|
Tekstovi Narodnih Pesama | Dj.Vesna | 0 | 48 | 26.03.2012 05:47 |
|
|
Tekstovi Zabavnih Pesama | Dj.Vesna | 3 | 73 | 26.03.2012 05:41 |
|
|
Tekstovi Narodnih Pesama | Dj.Vesna | 7 | 71 | 25.03.2012 21:19 |
|
||||||||||||
|
Ako se rastanemo
Ne govorim s tobom i nista nije kao prije cija to pisma citas tisina, samo tisina lije Pogledaj me u oci sto covjek moze da proguta ima li snage za jos pet minuta ili smo stigli do kraja do kraja puta Ref. Ako se rastanemo onako posteno i sami sta cemo reci susjedima postaru i tvojoj mami Jer ako se rastanemo nece se srusiti svijet doci ce novi stanari u Mose Pijade 35 Ne govorim s tobom drugacija si, nisi ista izgubili smo nepovratno djetelinu s cet''ri lista Hej, pogledaj me u oci sta covjek moze da proguta i ima li snage za jos pet minuta ili smo stigli do kraja do kraja puta Ref.
|
Baraba
Kazi mi s kim si nocas cekala zoru kome si tijelo svoje nudila kazi mi s kim si nocas brojala zvijezde cije si grudi ljubila Daj barem kazi da l'' je bolji od mene kad te je kuci svojoj odnio ili je ljubav tvoju vezao lancic sto ti je poklonio Ref. Jer on je baraba, baraba najveca, aha baraba, baraba najgora, aha Njegovi korijeni su negdje odavde al'' vani ima svu imovinu dok preko grane kupuje restorane on misli na domovinu On te je vozio u predjele mracne da vidis kako svijetli njegov sat al'' tamo lete neki cudni komarci sto su te tako ugrizli za vrat Ref. On vozi tristo na sat al'' nikad nece ti dat svu ljubav koju sam ti pruzio ja
|
Brod ljubavi
Iznad tihog oceana bura, nevera, orkana ja sam veslao do tebe miljama ljudima nisam rekao sto me tako zanima Dobri nalazili lose tuzni sretne ljubili ja i ti se nismo jos usudili ali, znam dogodit ce se to ja u zraku osjecam Ref. Nas dvoje smo sve preostalo na tom brodu ljubavi sve je ostalo Draga sve je propalo sve se drugo rasulo bilo dobro bilo zlo draga, ja osjecam to
|
Da li iko navija za nas
Kada zivot zbroji sve porazi i pobjede dolaze i prodju ljudi dobri, ljudi zli predsjednici, prosjaci svi na isto dodju Samo ti, ti si vjestilo (c)ta mi osmijeh krade samo ti, ti zadnji brod na rtu dobre nade Ref. Urlaju sa radija ludjaci sve je ovdje slava, novac, moc tuku se desnjaci i ljevaci tu je pamet rekla laku noc Urlaju sa radija ludjaci mudri samo sute na sav glas sudbinu nam kroje losi djaci da li i''ko navija za nas Kada zivot zbroji sve vrijeme nije najbolje i ljudi su u kvaru pocetnici znaju sve pametni ne govore a krivi su u pravu Ti mi dodjes kao dobar znak tad na svijetu nije samo mrak Ref.
|
Godine ljubavi
Usla je tiho ka'' brod u pismu moju i odnila sve ja odavno gledan u pod i kazaljke stoje ka'' da se boje dalje bez nje U uvali nade i sna ne baca se sidro e da san to zna'' ja ne bi se veza za nju ka'' jarbol za idro i ne bi se ''vako do kraja da i tu potonija Ref. Godine jubavi nemaju cijene sta san ih bacija prid noge njene sve sta je bila nece mi bit'' moran se na to naviknit'' jer pocinje zivot bez nje, zivot bez nje I sve cu od sebe dat da uspravno stojim da ne vidi svit da ne smin se ni pogledat'' jer tako se bojin da od mene nikad od mene nikad covika bit'' Ref. Vrime procidi to, dobro i zlo sve dodje na svoje vrime procidi to, proc'' ce i bol sta nosin za dvoje Ref. Sve sta je bila nece mi bit'' moran se na to naviknit'' jer pocinje zivot bez nje, zivot bez nje
|
Gol, bos, sam
Ljubav je lancun bili koji se s tobon dili ja se uvik zamotan u nju tvoje misto je kraj mene tu Ova noc mirno more baca mi sol na snove ti si tamo di ja nemam kljuc di moje zelje ne mogu uc'' Ref. Ostajen gol, bos, sam na stine nasukan jos te ova dusa gladna i posteja nasa i prazna i ''ladna Ostajem gol, bos, sam na stine nasukan dok me bol po dusi grebe bojim se jutra, ljudi i sebe jer nema tebe, jer nema tebe Nebo mi kison priti s drugin ces nazdraviti jer on ti daje odmotan dar moje srce ka slomljenu stvar Ref.
|
Jedina
Jedina, jos te ima posvuda svaki dan je osuda, najgora prstima, kosu sam ti cesljao tvojim tijelom veslao nocima nisam se smijao ne pamtim otkad s drustvom opijao Osjecao mlad i oni mi govore da nisi vrijedna ti sta zivim jadno i bijedno i bjezim od sebe i njih (a briga me za svih) Zalite me drugovi prijatelji najbolji jer me ona ne voli jer me ona ne voli zalite me moji svi prijatelji najbolji jer ako necu biti njen neka umrem isti tren umrem nevoljen I jedina, jos te ima posvuda i svaki dan je osuda, najgora nisam se smijao, ne pamtim otkad s drustvom opijao Osjecao mlad i oni mi govore da nisi vrijedna ti sta zivim jadno i bijedno i bjezim od sebe i njih (a briga me za svih) Ref.
|
Jos uvik slipo virujen
Jos uvik slipo virujen da ''vaka jubav puknit nece jer tako sebe smirujen jer tako vrime lipse tece Ti nisi moja ne mo''s krit jer zakon sutnje tu ne vazi srce se ne da privarit i bez da kazes ric, vatan te u lazi Daj mu dusu, daj mu svoje tilo laz za jubav to najbolje znas ka da nikad nista nije bilo ovu jubav ubijas Ref. Jos uvik slipo virujen u jubav divlju, pravu, ludu za koju vridi gladan bit za koju vridi ostarit, zivit i umrit Daj mu dusu, daj mu svoje tilo laz za jubav, to najbolje znas ka da nikad nista nije bilo ovu jubav ubijas Sta me vuce jos jubavi toj s kojon prosa san krv i suze i znoj a sta me vuce da jos san uvik tvoj
|
Kada krenu vlakovi
Lako tebi, ti se uvijek Nekom vratis I bez rijeci i bez volje Niti da mu slazes bolje Da mu oci zatvoris Lako tebi, sve ti zelim Sve ti dajem Srebr''n mjesec iznad vode Sto u nebo zorom ode Kada krenu vlakovi Idi i ti s njima Idi nek'' te svatko ima Kad me vise ne volis Idi, idi putuj s njima Idi juznim gradovima Putuj dok ne ostaris Samo ostavi me ti Kada krenu vlakovi Lako tebi, srecu imas Na tom svijetu Ja ni sestre niti brata U samoci sto me hvata Kada krenu vlakovi
| Tagovi |
| graso, pesama, petar, tekstovi |
| Trenutno Aktivni Korisnici Pregledaju Ovu Temu: 1 (0 član-a i 1 gost-a) | |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|
Slične Teme
|
||||
| Tema | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Who See -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Zabavnih Pesama | 2 | 03.02.2012 10:10 |
| W-Ice -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Zabavnih Pesama | 0 | 03.02.2012 10:03 |
| Hani -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Narodnih Pesama | 23 | 30.01.2012 22:41 |
| Pamela -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Narodnih Pesama | 10 | 29.01.2012 19:50 |
| Petar Graso - Diskografija | valicko_s | P | 1 | 06.07.2010 10:55 |
| Oglasi |
::
Firefox
| Kontaktirajte Nas - Radio Delta - Mapa Foruma | Impressum - Arhiva |