| Sajt | Igrice | Šop Poena | Mapa Foruma | DONACIJE | Tag Lista |
| Tekstovi Narodnih Pesama Tekstovi pesama narodne muzike ! |
| pažnja desni klik iskljucen |
![]() |
|
|
Objavi na | LinkBack | Opcije Teme | Način Prikaza |
5 Poslednjih Tema od Dj.Vesna
|
|||||
| Tema | Forum | Last Poster | Odgovora | Pregledano | Poslednji Post |
|
|
Delta & Kafic | Dj.Vesna | 1 | 42 | 08.04.2012 12:52 |
|
|
Tekstovi Narodnih Pesama | Dj.Vesna | 1 | 109 | 06.04.2012 20:35 |
|
|
Tekstovi Narodnih Pesama | Dj.Vesna | 0 | 48 | 26.03.2012 05:47 |
|
|
Tekstovi Zabavnih Pesama | Dj.Vesna | 3 | 73 | 26.03.2012 05:41 |
|
|
Tekstovi Narodnih Pesama | Dj.Vesna | 7 | 71 | 25.03.2012 21:19 |
|
||||||||||||
|
Hajd' u kolo veselo
Sinoc mi je rekla da vise doci nece uz drugog coveka u nov zivot krece Sa njom je i tako tuge bilo dosta rastanak cu proslaviti a njoj nek je ljubav prosta Ref. Hajd'' u kolo veselo sad svi u glas pevajmo nazdravimo, nek se pije bas do toga danas mi je Ona za mnom zalit'' nece a zasto bih za njom ja i bez nje ce biti srece nije ona poslednja 2x Sinoc mi je rekla da srecna nije bila pa zasto me onda nije ostavila Sa njom je i tako tuge bilo dosta rastanak cu proslaviti a njoj nek je ljubav prosta Ref.
|
I ja spavam s duhovima
Treba mi neko u ove sate kad puste zelje ceznju mi zlate u ovo doba treba mi neko a ti si daleko a ti si daleko Ref. 2x I ja spavam s duhovima jos te u mom srcu ima sklopim oci, mislim na te da prezivim ove sate Treba mi neko u ove sate kad slike nase opet se vrate u ovo doba treba mi neko a ti si daleko a ti si daleko Ref. 2x
|
Ja ne mogu tako
Ljubis me lazno, tugo moja rukom mi diras kosu crnu al'' to je samo s pola srca u sebi krijes ljubav drugu 2x Ref. 2x Ja ne mogu tako ne mogu da te delim ti gubis me lako a te zelim srcem celim Ljubis me lazno, tugo moja i ne znam vise zasto gresim u oku tvome kraj sad vidim i ne znam zasto jos se tesim 2x Ref.
|
Leptirica
Sto mi pricas kako ti je briga me to sto tebi dobro nije briga me Ne otvaraj svoju dusu nikada jedino je tvoje sto jos tebi pripada 2x Ref. Svi tvoji bivsi s kojima si bila dosli su ti kao kisa leptiru na krila O ljubavi pravoj ti pokopaj san sreca ti je leptirica sto zivi jedan dan 2x To sto sada kunes dane ne zalim da ti lecim tvoje rane ne zelim Ne otvaraj svoju dusu nikada jedino je tvoje sto jos tebi pripada 2x Ref.
|
Ne verujem
Hej moje srce hladno je ko stena i za tvoje lazne suze nema sazaljenja Ref. Ne, ne, ne, ne, ne verujem zenskim suzama one su me prodale ne, ne, ne, ne, ne verujem vise zenama dusu i telo su mi uzele Hej moje srce mora da te menja jer u tvoju laznu ljubav nema poverenja Ref.
|
Srcelomac
Svi se pitaju sta je tajna moja zene vole me ne zna im se broja Svi se pitaju ali sve je jasno ja kad volim volim iskreno i strasno Ref. 2x Nisam srcelomac al'' me vole zene zato sto mi tece vrela krv kroz vene Nisam srcelomac al'' ja zene umem i da volim a i da razumem Svi mi zavide miljenik sam zena pravi zavodnik kazu boljeg nema Svi mi zavide jer mi dobro ide bas me uvek uvek u lepom drustvu vide Ref.
|
Tocak srece
Sta sam to pogresio ja pod nebom sivim od kada za sebe znam ja nesrecan zivim 2x Ref. Kad bi tocak srece na mom broju stao znam da takvu sansu ne bih prokockao ja bih lako svoje snove ostvario novi covek, novi covek bio Sta sam Bogu zgresio cesto sebe pitam celi zivot tuzan sam lutam, pijem, skitam 2x Ref. Sta sam Bogu zgresio recite mi ljudi bar da znam zbog cega mi zla sudbina sudi 2x Ref.
|
Zene
Zbog zena se vode ratovi posvadjaju dobri drugovi ko u zene ima poverenje izgubice obraz i postenje 2x Ref. 2x Nisu zene izasle iz raja sve su biseri laznog sjaja sve su gresne, dragi Boze al'' bez njih se ne moze Zbog zena se pesme pevaju i u srcu munje sevaju ko u zenske lazi poveruje vise niti vidi niti cuje 2x Ref.
| Tagovi |
| pepo, pesama, tekstovi, vidovic |
| Trenutno Aktivni Korisnici Pregledaju Ovu Temu: 1 (0 član-a i 1 gost-a) | |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|
|
Slične Teme
|
||||
| Tema | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Who See -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Zabavnih Pesama | 2 | 03.02.2012 10:10 |
| W-Ice -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Zabavnih Pesama | 0 | 03.02.2012 10:03 |
| Pamela -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Narodnih Pesama | 10 | 29.01.2012 19:50 |
| Bajban -- Tekstovi Pesama | Dj.Vesna | Tekstovi Narodnih Pesama | 1 | 20.01.2012 07:11 |
| Pepo Vidovic | Zoran | P | 1 | 16.11.2010 20:29 |
| Oglasi |
::
Firefox
| Kontaktirajte Nas - Radio Delta - Mapa Foruma | Impressum - Arhiva |